AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

  • ENVIROTECNICA, S.L
  • Administrador: Josep Maria Pintó Garriga
  • NIF: 39325690Z
  • Adreça: Carrer Urquinaona, 11 08222 Terrassa (BCN)
  • Telèfon: 937360369
  • Email: josep@envirotecnica.net

Finalitat de la pàgina web

La finalitat d’aquesta web es atendre les seves consultes i peticions.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.envirotecnica.com

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre ENVIROTECNICA, S.L amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d’usuaris

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb ENVIROTECNICA, S.L o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat d’ENVIROTECNICA, S.L i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit d’ENVIROTECNICA, S.L.

Contingut de la web i enllaços (links)

ENVIROTECNICA, S.L es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

ENVIROTECNICA, S.L no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat d’ENVIROTECNICA, S.L. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web d’ENVIROTECNICA, S.L té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre ells.